• Peste 10 ani de excelenta in consultanta

Bun venit!

DRAGOSHERMANN

Bun Venit!

Sunt Dragos Apostol si, de mai bine de 10 ani, construiesc împreuna cu partenerul meu, Hermann Wieser, o afacere de consultanta pentru accesarea fondurilor europene. In ciuda neajunsurilor si birocratiei sistemului public din Romania am demonstrat alaturi de echipa mea dinamica de consultanti profesionisti ca se poate cu fonduri europene.

Drept dovada, in toti acesti ani Wieser Consult Romania a oferit servicii de consultanta pentru implementarea a sute de proiecte de investitii cu finantare europeana, proiecte a caror valoare a depasit suma de 300 milioane de euro.

Secretul succesului nostru consta in promovarea si sustinerea principiilor sanatoase de dezvoltare a afacerii, dar si in seriozitatea si responsabilitatea activitatii pe care o desfasuram. Am vrut intotdeauna pentru beneficiarii nostri mai repede, dar nu in graba, mai mult, dar sustenabil, mai optimist, dar in acelasi timp foarte realist.

Doresc si acum sa multumesc beneficiarilor si colaboratorilor pentru increderea acordata firmei noastre si sa-i felicit pentru curajul si determinarea de a construi mai mult si mai bine.

Pe viitor va invit si pe dumneavoastra in clubul companiilor de succes care au accesat alaturi de noi fonduri europene.

Cu considerație,
Dragos Apostol

Wieser newsletter Pentru a primi newsletter-ul nostru, introduceti adresa dvs. de e-mail: