• Peste 10 ani de excelenta in consultanta

Parteneriate

boxfooter2

WIESER CONSULT este membru cu drepturi depline al AAC (Austrian Agricultural Cluster)

Wieser Consult ca membru ce asigura conducerea executiva a grupului de firme constituit drept AUSTRIAN AGRICULTURAL CLUSTER – AAC, are ca principali colaboratori companiile reprezentate de aceasta organizatie.

Acestor companii li se alatura alte firme specializate din domeniile agricultura si tehnologie agricola, energie regenerabila si cogenerare, achizitie de terenuri si dezvoltarea de proiecte, proiectare tehnica si tehnologica, pregatire profesionala si asistenta tehnica.

Membri AAC

 • BIOMEDICA GRUPPE ÖSTERREICH – produse pentru uz veterinar, de diagnosticare produse alimentare si furaje, igiena animalelor, siguranta alimentara si de testare a apei

 • BIOMIN GTI GmbH – producator de aditivi furajeri si premixuri

 • Universitat fur Bodenkultur Wien – universitate de stiinte agricole, a doua ca vechime in lume

 • Cimbria Heid GmbH – proiectare si executie de echipamente pentru procesarea cerealelor

 • CASE IH STEYR – tractoare, masini si utilaje agricole

 • DONAU SOJA – ONG de promovare a cultivarii si prelucrarii se soia nemodificata genetic in regiunea Dunării sub marca “Soia Dunării”;

 • PIG.AT – Asociatia crescatorilor de suine din Austria

 • POTTINGER Maschinenfabrik GmbH – cel mai mare producator austriac de masini agricole

 • Schauer Maschinenfabrik – echipamente si tehnologie pentru zootehnie

 • VOEST ALPINE INTERTRADING AG – cel mai mare distribuitor de tractoare si masini agricole din Austria, reprezentat si in Romania

 • Veterinarmedizinische Universitat Wien – Universitatea de Medicina Veterinara din Viena

 • Wolf Systembau Gesellschaft M.b.H. – Adaposturi pentru bovine, porci, pasari si cai, depozite si magazii pentru masini agricole

 • ZAR – Rinderzucht Austria – Asociatia crescatorilor de taurine din Austria

Centrale pe baza de agro-biomasa
“Hrana este pentru oameni – reziduurile sunt pentru energie!”

WIESER CONSULT impreuna cu AGROPOWER Green Energy ofera solutii complete in vederea obtinerii de energie din biomasa agricola reziduala (paie si alte resturi vegetale).

AGROPOWER Green Energy este o firma noua, fondata de experti agricoli, tehnici si comerciali care lucreaza in Europa de est si de sud-est de multi ani. Compania se concentreaza pe productia de energie verde din reziduuri agricole prin implementarea de proiecte de agro-biomasa. Compania este implicata in planificare si dezvoltarea proiectului la centrale de incalzire si de co-generare pe baza de biomasa.

boxfooter1Organizatia Nationala Interprofesionala PRODCOM legume fructe din Romania

Scopul Organizatiei Interprofesionale Nationale Prodcom legume, fructe, ciuperci este reprezentarea la nivel național și internațional a intereselor membrilor, precum și protejarea acestor interese în condițiile unei economii concurențiale, bazate pe performanțe.

WIESER CONSULT impreuna cu OIPA Prodcom legume fructe si institutele de cercetare de profil din Romania organizeaza grupuri de lucru in vederea stimularii creatiei si dezvoltarii solutiilor inovative pentru culturile de legume in spatii protejate, revigorarea geneticii romanesti de calitate si integrarea productiei in lanturile alimentare scurte.

boxfooter1WIESER CONSULT este membru cu drepturi depline al ACRAFE (Asociatia Consultantilor din România pentru Accesarea Fondurilor Europene)

WIESER CONSULT SRL este membru cu drepturi depline al ACRAFE (Asociatia Consultantilor din România pentru Accesarea Fondurilor Europene) si contribuie in mod activ la profesionalizarea sectorului de consultanta in Romania. WIESER CONSULT SRL face parte dintre membrii certificati ai ACRAFE, membri care au obținut recunoașterea nivelului inalt al serviciilor prestate clienților, beneficiari de fonduri europene.

Wieser newsletter Pentru a primi newsletter-ul nostru, introduceti adresa dvs. de e-mail: