Regio

Ghidul Solicitantului POR – Condiții generale, lansat spre consultare publică

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM-POR) a lansat spre consultare publică “Ghidul Solicitantului – Condiții generale de accesare a fondurilor în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020”.

Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 are ca data estimata de aprobare luna iunie 2015, depunerea proiectelor incepand cu septembrie 2015.

Valoarea finantarii totale a POR 2014-2020 este 8.250 mil. Euro, bugetul avand o crestere cu 76,8% fata de cel din exercițiul financiar 2007-2013.

Tot faţă de exerciţiul financiar precedent, Programul Operaţional Regional aduce ca noutate promovarea transferului tehnologic, creşterea eficienţei energetice şi în clădirile publice, precum şi sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban.

In masura in care pentru investitiile dumneavoastra viitoare intentionati sa implementati astfel de proiecte cu finantare nerambursabila, echipa Wieser Consult va ofera expertiza si experienta necesare unor proiecte de succes. Intocmirea unor proiecte de calitate necesita o anumita perioda de pregatire, drept pentru care va recomandam ca sa ne contactati din timp in vederea elaborarii proiectelor dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>