regio

In curand se va lansa POR 2.1 A – microintreprinderi

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat marți, 23 februarie a.c., pentru o nouă consultare publică, versiunea consolidată a Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – Apelul de proiecte 2.1.A. – Microîntreprinderi. Noua versiune este rezultatul analizei a aproximativ 600 de întrebări, propuneri și observații primite pe parcursul primei etape de consultări.

Miercuri 02 februarie 2016, la sediul Ministerului Fondurilor Europene va avea loc reuniunea Comitetului de Monitorizare POR 2014-2020.

Ghidul solicitantului este în curs de definitivare, urmând ca forma finală a acestuia să fie publicată de îndată ce toate condițiile necesare lansării apelului de proiecte sunt îndeplinite.

Toate conditiile pe care beneficiarii trebuie sa le indeplineasca pentru a accesa aceasta finantare, precum si grila de punctaj modificata pot fi consultate aici: http://www.inforegio.ro/ro/por-2014-2020/ghiduri-specifice-2014-2020.html

 

Daca doriti sa implementati proiecte de investitii cu localizare in mediul urban in cadrul acestei scheme de minimis, va invitam la sediul nostru pentru analiza si evaluarea preliminara a eligibilității in vederea definirii proiectului dumneavoastra.